Made by HE-Data / edbteknik.dk

HE-DATA

V/Edbteknik

Vi holder til i Asnæs Centret - i hjertet af Odsherred

HE-Data Oprindeligt H.E Data Aps.

Butikken H.E Data Aps blev 1 maj 2017 til HE-Data v/ Edbteknik.

Edbteknik ejes af Lars Christiansen som siden 2002 har kørt som freelancer for bl.a H.E Data Aps. og som derfor kender butikken og kunder særdeles godt. Tanken er at fortsætte med samme høje krav til kvalitet og service som der hidtil har været. H.E Data Aps har siden 1996 haft egen produktion af computere. Vi har deltaget i tests hos fagpressen, hvor vi altid har fået ros for ydelse og kvalitet. Flere gange med “bedste køb” eller “bedst i test”. Det er vi stolte af, og det forpligter også - Vi er Autoriseret Epson Express Center, så uanset hvor du har købt din epson printer, Kan vi hjælpe dig under garanti perioden.

Dem kan du møde

En hurtig beskrivelse af de medarbejdere der er hos HE-Data.

Butikken ligger udenfor centret over for sparekassen sjælland  og imellem outdoor centret & frisør salonen Le´Clip

Her bor vi.

ASNÆS CENTRET 9B 4550 ASNÆS 59361000 info@he-data.dk www.he-data.dk

Her er vi

Lars Christiansen

Indehaver / Tekniker

Har været certificeret på Toshiba, IBM, Fujitsu og HP. samt microsoft server software. Har arbejdet som Konsulent, tekniker og netværks tekniker siden 1996. i forskellige firmaer. 
Per Christiansen

Service Tekniker med mere.

Certificeret på forskellige notebook mærker samt epson printere med mere. Har arbejdet som tekniker i flere forskellige service firmaer som Anovo, Strax m. fl. samt i Knowhow i Elgiganten holbæk & Herlev.  
Ricco Hansen

Facebook / Webshop m.m.

Passer vores webshop ww.vareskuret.dk Derudover laver han oplæg på vores facebook profil og deltager i det daglige arbejde med teknk og fejlfinding.
Lars Christiansen

Indehaver / Tekniker

Har været certificeret på Toshiba, IBM, Fujitsu og HP. samt microsoft server software. Har arbejdet som Konsulent, tekniker og netværks tekniker siden 1996. i forskellige firmaer. 

  

Per Christiansen

Service Tekniker med mere.

Certificeret på forskellige notebook mærker samt epson printere med mere. Har arbejdet som tekniker i flere forskellige service firmaer som Anovo, Strax m. fl. samt i Knoowhow i Elgiganten holbæk & Herlev.  

  

Ricco hansen

Webside / Service

Holder vores webshop www.vareskuret.dk opdateret og laver alt det sure taste arbejde :) Derudover laver han oplæg på vores facebook profil og deltager i det daglige arbejde med teknk og fejlfinding.

  

Dem kan du møde

En hurtig beskrivelse af de medarbejdere der er hos HE-

Data.

HEADING TEXT

HE-Data Oprindeligt H.E Data Aps.

Butikken H.E Data Aps blev 1 maj 2017 til HE-Data v/

Edbteknik.

Edbteknik ejes af Lars Christiansen som siden 2002 har kørt som freelancer for bl.a H.E Data Aps. og som derfor kender butikken og kunder særdeles godt. Tanken er at fortsætte med samme høje hrav til kvalitet og service som der hidtil har været. H.E Data har siden 1996 haft egen produktion af computere. Vi har deltaget i tests hos fagpressen, hvor vi altid har fået ros for ydelse og kvalitet. Flere gange med “bedste køb” eller “bedst i test”. Det er vi stolte af, og det forpligter også - Vi er Autoriseret Epson Express Center, så uanset hvor du har købt din epson printer, Kan vi hjælpe dig under garanti perioden.

Hvor er vi.

HE-Data V. Edbteknik - Asnæs Centret 9B - 4550 Asnæs 59361000 F https://www.facebook.com/Edbteknik/ info@he-data.dk http://www.he-data.dk

Tænk lige over……..

Bare fordi man ikke kan se der er virus på en computer eller

en hjemmeside betyder så afgjort ikke at det ikke er der.

Der er INGEN antivirus programmer der er 100% Microsoft ringer ALDRIG til dig og siger du har virus. Du har ALDRIG vundet, arvet, fået mulighed for at få del i flere millioner kroner bare fordi du har fået en mail Virker det seriøst når et firma ringer til dig og siger du har vundet en gennemgang af din computer. Brug altid sund fornuft når du er på nettet. Alt der popper op skal du se som en sælger, der vil sælge dig noget du ikke vidste du manglede…